Acasa Forumuri Forum Alege Scoala Dificultăţi întâmpinate în susţinerea activităţilor din primele două module

Acest subiect conține 4 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  sorinlungoci acum 3 ani.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3578

  sorinlungoci
  Moderator

  În lunile octombrie – decembrie au fost desfăşurate câte două activităţi din modulul I şi II al Tool – kitului. Pentru a sprijini desfăşurarea acestor activităţi, rugăm să ne comunicaţi dificultăţile pe care le-aţi întâmpinat (ce s-a realizat? ce nu s-a realizat?).

  #3609

  mihai.sorin
  Participant

  Din cauza zapezii si a frigului din Decembrie , drumul a fost relativ impracticabil. Copiilor le era foarte greu , aproape imposibil pentru unii dintre ei, sa ajunga la centru. Asa ca o parte din activitati au fost facute la Clubul Copiilor din localitate , care se afla lipit de scoala ( caldura si transport gratuit cu microbuzul scolii) . Am stabilit, ca in cazul in care si in celelalte luni, frigul si vremea rea ne impiedica sa desfasuram activitatile la Centru , sa apelam la aceasta solutie.

  Da. Este o solutie buna pe care ati gasit-o. Important este ca beneficiarii (copiii si parintii lor) sa participe intr-un cadru adecvat la activitatile propuse de proiect.

  • Acest răspuns a fost modificat acum 3 ani de către  sorinlungoci.
  • Acest răspuns a fost modificat acum 3 ani de către  sorinlungoci.
  • Acest răspuns a fost modificat acum 3 ani de către  sorinlungoci.
  #3614

  cristian.garnita
  Participant

  Nu am inteles prea bine ce inseamna aceste Tool Kituri ne-ar fi prins bine un exemplu ca Acela in care era filmat pr. Naclad la Hristos impartasit copiilor unde era prezentata o cateheza Am facut fiecarece activitate ni s-a parut ca s-ar potrivi.
  Cateheze am mai facut cu copiii dar la tool-kituri e putin mai greu
  De asemenea nu am inteles ce trebui facut dupa fiecare cateheza si activitate trebuie sa luam interviu,copiilor in care sa ne spuna parerea lor despre ce au apreciat din ce am facut? Sau sugestii ,aprecieri etc ? Trebuie puse si parerile copiilor pe platforma, adaugate la articolele de pe Platforma?

  #3615

  cristian.garnita
  Participant

  va rog sa-mi raspundeti la posare cealalta de pe forum in care va intrebam ieri ceva…. nu am primit inca raspuns

  #3650

  sorinlungoci
  Moderator

  Asa cum s-a prezentat la cursul de formare, desfasurat la Manastirea Caraiman in perioada 6-10 octombrie 2014, toolkit-ul contine 7 module (teme diferite). In cadrul expunerii fiecarui modul, parintii formatori au prezentat si cateva exemple de activitati specifice modulului. Pentru a va veni in sprijin, va reamintim ca pe acest site, la sectiunea Resurse online/Toolkit veti gasi sugestii de activitati pentru fiecare modul in parte. Sunt activitatiile pe care participantii la cursul de formare le-au propus.
  Legat de a doua intrebare, intr-adevar, dorim sa surprindem impresiile, emotiile si gandurile participantilor la toate activitatile proiectului. Acest fapt ne va ajuta sa avem o imagine completa privind impactul si eficienta proiectului asupra beneficiarilor (copii si parinti), precum si ceea ce trebuie sa mai imbunatatim. E necesar ca aceste impresii sa fie postate pe platforma virtuala, la activitatile centrului in cauza. De asemenea, aceste impresii vor fi atasate raportului de activitate (atat pentru activitatile din modul, cat si pentru cele de tip Scoala de duminica).

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.