Acasa Forumuri Forum Alege Scoala Impresiile

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  sorinlungoci acum 3 ani.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3646

  cristian.garnita
  Participant

  As vrea sa stiu unde trebuie puse impresiile copiilor, parintilor si chiar enoriasilordespre catehezele sau diversele activitati effectuate? In articolele publicate pe platforma sau in alta parte?

  #3647

  siteadmin
  Stăpânul cheilor

  Da, puteti sa le puneti in articole, dar puteti sa puneti cateva si pe pagina “Despre noi”. Am trimis un mail cu un ghid pentru pagina “Despre noi”. Sper ca il aveti. Daca nu-l aveti sa-mi ziceti sa vi-l trimit.

  #3651

  sorinlungoci
  Moderator

  Dorim sa surprindem impresiile, emotiile si gandurile participantilor la toate activitatile proiectului. Acest fapt ne va ajuta sa avem o imagine completa privind impactul si eficienta proiectului asupra beneficiarilor (copii, parinti, comunitate), precum si ceea ce trebuie sa mai imbunatatim. E necesar ca aceste impresii sa fie postate pe platforma virtuala, la activitatile centrului in cauza. De asemenea, aceste impresii, daca sunt in forma printata, vor fi atasate raportului de activitate (atat pentru activitatile din modul, cat si pentru cele de tip Scoala de duminica).

  #3652

  sorinlungoci
  Moderator

  La fel de necesar este sa precizam, de fiecare data, atunci cand postam impresiile beneficiarilor, titul si activitatea pe care am desfasurat-o (modul din Toolkit sau activitate de tip Scoala de duminica).

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.