Acasa Forumuri Forum Alege Scoala parteneriat

Etichetat: 

Acest subiect conține 4 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  constantinpatuleanu acum 2 ani, 10 luni.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3687

  constantinpatuleanu
  Participant

  Dragi colegi,

  Avand în vedere că momentan se lucrează la Modulul III din Toolkit, vă reamintesc faptul că în cadrul activitatilor un loc important il ocupa semnarea unui protocol de parteneriat între familie, scoala, comunitate (primarie, poliție locala etc.) si Biserică. Am să vă rog pe fiecare dintre dumneavastră să veniți cu propuneri. Am dori ca pana la jumatatea lunii martie acest document sa fie gat de semnat. Vom reveni la acest subiect.

  Cele bune și mult succes in activitate,cpatuleanu

  #3716

  gelu.moldovan
  Participant

  Va multumim pentru imbold si asteptam protocolul de parteneriat.

  #3720

  cristian.garnita
  Participant

  Eu am facut un parteneriat cu Primaria, Politia, Jandarmeria si Judecatoria pentru a organiza o masa de sarbatoare in ziua de Pasti in Capela Parohiei Strehaia. In aceasta zi vor fi servite 50-60 de personae nevoiase(intre ei si cativa oameni ce dorm prin gara) de cativa parinti beneficiari ai Proiectului Alege Scoala apartinad Centului Strehaia. Autoritatile si-au dat mana in a strange banutii necesari la initiative responsabilului de Centru iar beneficiarii copii si parinti vor pregati cele necesare . Nu am semnat un parteneriat scris totul a fost verbal Spuneti-mi daca e necesar sa facem si ceva scris. Daca da timiteti-mi mi daca aveti un model ceva dupa care sa ma ghidez

  #3724

  constantinpatuleanu
  Participant

  Catre dl. Cristian Garnita,

  Felicitari pentru initiative. Sigur, e nevoie sa semnam si un parteneriat. Va trimitem noi documentul in curand pe care sa-l semnati cu toti factorii implicati in parteneriat.
  Cele bune, cpatuleanu

  #3732

  constantinpatuleanu
  Participant

  Hristos a inviat! Dragi colegi,
  Sper sa a fost frumos de sfintele sarbatori si ca ati revenit cu toate fortele la munca in cadrul proiectului nostru.
  Va reamintesc faptul ca aveti obligatia sa intrati pe Forum pentru a dezbate cele duoa teme de seminarizare.
  De asemenea va reamintesc si faptul ca in curand vom anunta tema conferintei pe care o vom sustine tot prin intermediul forumului.
  Cu pretuire, pr, Cpatuleanu

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.